Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
prosince

Veřejné bruslení na Chodově

Westfield Chodov

zpět na výpis akcí
 

Westfield Chodov letos připravil výjimečné kluziště o velikosti 675 metrů čtverečních. Přijďte se sami přesvědčit a užít si zimní radovánky!

Začátek:19. 12. 20
Konec:31. 01. 21
Cena:od 90 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: sport|lední sporty, relaxace lifestyle|

Aktuálně: S ohledem na přechod do nového stupně PES 5 je nutné dodržovat nová pravidla a nařízení. Avšak se nám podařilo upravit kluziště tak, abychom vyhověli veškerým hygienickým opatřením. Kluziště je proto rozdělené na 4 samostatné sektory (kluziště A1, A2 + kluziště B1, B2), každá pro 2 bruslaře, případně rodinu dle PES 5. Čas strávený na ledě musíme každému omezit na 30 min. Prosíme tedy všechny účastníky, aby nepřekračovali tuto dobu. Žádáme Vás o striktní dodržování protiepidemických opatření a respektování pokynů pořadatelů. 

-----

Dle dostupných historických pramenů jsme zjistili, že již v roce 1619 Fridrich Falcký, který se v tu dobu přestěhoval do Prahy a nechal se zde korunovat, byl vášnivý bruslař. Nechal tedy uklidit Vltavu od sněhu a šel bruslit.

I vy si můžete vzít brusle a bruslit jako král (pokud brusle nemáte, rádi zapůjčíme). Kluziště jako takové jsme pojali úplně jinak, netradičně. Inspirovali jsme se v sousedním Rakousku, konkrétně ve Vídni, kde tento projekt běží již třicátou sezonu.

Již druhou sezonu jsme pro vás připravili nejhezčí kluziště v Praze. Letos jsme to pojali opět jinak, nežli v minulé sezoně. Přijďte se sami přesvědčit a užít si zimní radovánky! Letos budete opět překvapeni.

Vánoce jsou obdobím, kdy by měli být na sebe lidé hodní. Proto jsme se rozhodli pomáhat těm, kteří to potřebují a neměli v životě moc štěstí. Pomoci můžete i vy tím, že si k nám přijdete zabruslit

Kluziště je instalováno přímo v parku vedle vchodu 'A' u OC Westfield Chodov. Bude to vskutku jedinečný zážitek a proto si ho nenechte ujít!

  • kluziště Westfield Chodov na ledě je v provozu od 19. prosince 2020 do 31. ledna 2021.

  • 675 m2 atypického ledového světa

  • otevřeno denně od 10:00 do 22.00 (mimo 24.12. 10:00 až 16:00 a 31.12. 10:00 až 18:00), pokud provozovatel neurčí jinak

  • občerstvení přímo v eventovém areálu

  • půjčovna poskytne 300 párů bruslí

  • v celém areálu preferujeme bezhotovostní platby

  • smart WiFi pro všechny zdarma

  • veškeré dětské domovy a ústavy bruslí zdarma

Westfield Chodov
Tel: 272 173 677
Roztylská 2321/19
Praha 4, 14800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: