Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
prosince

Veřejné bruslení na Vypichu

Vypich

zpět na výpis akcí
 

Také letošní zima v Praze 6 bude patřit bruslení. Praha 6 pro veřejnost otevře kluziště na Vypichu, které nabídne půjčovnu bruslí i školu bruslení.

Začátek:05. 12. 20
Konec:28. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty, lifestyle| Relax

Rezervace od 6. 1. 2020 do 10. 1. 2020 budou spuštěny dne 5. 1. 2020 v 17:00! Dle podmínek PES 5, vždy pouze 20 min. na domácnost na den.

Nové rezervace dle stanovených limitů (tvz. rodinné sloty) bude možné zadat od 5.1. 17:00 na http://kluzistevypich.cz/rezervace/

Rezervace je s ohledem na výše uvedené NUTNÁ a tentokrát probíhá pouze on-line!

Rezervovat se mohou pouze rodiny (rodiče, děti, nikoliv vzdálení příbuzní), manželé apod. (tak jak dovoluje při shromažďování PES 5 – rezervací čestně prohlašujete, že splňujete podmínky stanovené PES 5).

Žádáme všechny účastníky, aby nepřekračovali dobu strávenou na kluzišti na 20 min / den. Pokud si uděláte více rezervací na jiné e-maily, nebude Vám umožněn vstup (pamatujeme si tváře;))

 

*****

Na kluziště, jehož provozovatelem je Dům dětí a mládeže Praha 6, bude vstup zdarma, a to denně od 9 do 21 hodin. Návštěvníci budou moci využít zdarma i přilehlou plochu pro parkování vozidel. Vedle drobného občerstvení se návštěvníci mohou těšit i na doprovodný program, ten bude ve znamení pravidelné školy bruslení a dalších akcí.

Zájemci si budou moci půjčit na místě brusle, k zapůjčení budou i bezpečnostní helmy pro malé bruslaře. Veškeré vybavení pořadatelé bezprostředně po jeho navrácení vydezinfikují přípravkem, jaký používají i profesionální hokejové týmy. Zároveň je vhodné, aby si návštěvníci přinesli vlastní vybavení, mají-li tu možnost. Pokud by někdo neměl dostatečně ostré nože na bruslích, může si je u kluziště nechat nabrousit.

Během každého provozního dne bude dezinfikováno i samotné kluziště a veřejnost bude mít v areálu k dispozici i dezinfekci na ruce. V areálu jsou i toalety. Kluziště na Vypichu bude pro veřejnost otevřené do konce února 2021.

Vypich
Tel:
Vypich
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: