Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Talk Show Camping s Ondřejem Cihlářem - livestream

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Talk Show Camping s Ondřejem Cihlářem. Herec a režisér divadla Vosto5 hostí Michaelu Márovou a Václava Kociána. Livestream Talk Show.

Datum:27. 05. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní

Talk show s hercem a režisérem divadla Vosto5 Ondřejem Cihlářem. Ten v ní diskutuje s odborníky, politiky, vizionáři i aktivními občany o architektuře, metropoli, městských plánech či dopravě. Cílem talk show je odlehčit složitá témata, přiblížit je veřejnosti a Pražany do procesu městského plánování zapojit. Tentokrát do kempovacích křesílek usednou hrdinové všedního dne. Ti, kteří pracují na prospěšných projektech a pomáhají ostatním, aby lépe tuto divnou dobu ustáli. Do květnového dílu přijala pozvání Michaela Márová, která v posledních měsících vedla na Císařské louce humanitární kemp neziskové organizace Naděje. Druhým hostem je Václav Kocián z HUA HUA Architects, jeden z autorů projektu Gastro žije!, který podporuje znovuotevření podniků a obnovení života v ulicích měst.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: