Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
května

Online prohlídka s Romanem

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

zpět na výpis akcí
 

Vaším průvodcem bude Roman, který vás přes kameru obohatí o všechno, co jste chtěli i nechtěli slyšet. Roman i v těchto časech přespává venku...

Datum:07. 05. 20
Cena:250 Kč
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Je jedno, kde právě jste. Pragulic můžete zažít kdekoli. Nechte naše průvodce, aby vás provedli svým životem. Ptejte se, poznávejte, pochopte. Vaším průvodcem bude Roman, který vás přes kameru obohatí o všechno, co jste chtěli i nechtěli slyšet. Je to zkušený průvodce a extrovert. Roman i v těchto časech přespává venku, přesto by vás ani nenapadlo, že je bez domova.

Pravidelné online prohlídky probíhají zatím každý čtvrtek od 18 hodin s Romanem. Trvají zhruba hodinu a můžete se během nich ptát a interagovat i s ostatnímu účastníky. Link do virtuální místnosti obdržíte v emailu.

Ptejte se na to, co vás zajímá, ale vždy s respektem k vašemu průvodci i ostatním účastníkům.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: