Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Midnight project

Zlatý Strom Bar & Klub

zpět na výpis akcí
 

"Co se stane ve Zlaťáku, zůstane ve Zlaťáku..."

Datum:26. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

DJ Faith - vlastním jménem Václav Fejt, působí jako Dj od roku 1992. Od samého začátku preferoval hraní z vinylu, jeho stálou láskou se stal gramofon.Prošel si tranceovým obdobím na přelomu tisíciletí ve světě uznávaném klubu Karlovy Lázně,kde byl rezidentem  pět let,a rovněž se stavá hlavní tváří dnes již legendárního libereckého Shake Clubu 66.Díky rezidentnímu působení v klubu Studio 54 ho od roku 2007 můžete slýchat v klubech Mecca nebo Duplex.Jako host působí po nejrůznějších akcí po celé české Republice.Ani letní festivaly mu nejsou cizí.Měl možnost vystoupit  na festivalech Mácháč,Rock for People,Open Air Festival,Votvírák,Svojšice atd.Čím dál častěji cestuje hrát i za hranice České Republiky.Vyzkoušel již Club BCM Mallorca, Boat Party Ibiza,Street Parade Zurich,Floor Club Kloten atd.Základem každé podařené akce jsou jeho stabilně kvalitní výkony. V dnešní době dává přednost stylu vocal house,electro house a nebrání se stále trance music.Svým energickým setem nenechá na nikom nit suchou.

MC Erik
Slovenský DJ, producent a skladatel, nynější rezident Zlatého Stromu

.

Zlatý Strom Bar & Klub
Tel: 222220441
Karlova 6
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: