Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Golf Club STEP

Praha 9, Malletova 2350, 13000

zpět na výpis
Golf Club STEP

Golf indoor STEP nabízí devět moderních simulátorů, putting green, chipping green, driving range.

Telefon:+420 725 551 314
Kategorie: sport|golf a minigolf

Nejlepší je začít s golfem v zimě v indooru tréninkem, a na jaře vyrazit na hřistě už jako člen Golf Clubu STEP s kartou Člena České golfové federace, která opravňuje ke hře na všech hřištích. To Vám můžeme nabídnout my ve STEPU. Pojďte do do toho STEP by STEP, jednoduše ,,stepácky''.

Golf indoor STEP nabízí devět moderních simulátorů, umožňujících simulaci jak driving range s analýzou odpalu, tak i možnost hry na více než 30-ti golfových hřišť po celém světě, včetně tří českých (Konopiště Radecký, Konopiště D’Este a Lázně Kynžvart). Hlavní chloubou tohoto indooru je však nově pořízený simulátor aboutGolf Curve.

Členům GCS je tak umožněno využívat jak golfových služeb v golf indooru STEP. Vedení GCS však nezůstalo pouze u poskytování golfových služeb v golf indooru STEP, ale zajistilo pro své členy zvýhodněná fee na venkovních partnerských hřištích, jejichž seznam je uveden v sekci golf indooru. V březnu roku 2008 byl GCS přijat za člena České golfové federace.

Malletova 2350
Praha 9, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: