Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Mikulášské sportovní odpoledne s akademií P&M

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Srdečně Vás zveme na Mikulášské sportovní odpoledne, které se koná v neděli 4.12.2016 od 13:00 do 18:00 hod. 

Datum:04. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: sport|ostatní

Sportovní akademie  P&M si připravila pestrý zábavný program plný sportu, soutěží pro děti i dospělé  a Mikulášské atmosféry.  Představí se Vám děti ve věku od šesti do patnácti let se svými akrobatickými choreografiemi a shlédnete mimořádné parkourové vystoupení. S předními lektory si vyzkoušíte studiové sportovní aktivity, Hardcore kuhový trénink, Cardio, Tabatu, Piloxing, Movie dance, Mix dance nebo Zumbu.  Během mikulášského sportovního odpoledne si děti i dospělí budou moci zasoutěžit o dárkové poukazy na dětské nebo studiové lekce pro veřejnost dle vlastního výběru.
Sportovní akademie P&M své aktivity nabízí již dvacet let. Nově již druhým rokem v Praze 9 v Letňanech v BB aréně, Tupolevova 710.
Těšíme se na krásné adventní odpoledne s Vámi.
Mgr. Petra Kadlecová Dočekalová  tým lektorů a závodníků Sportovní akademie P&M

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: