Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Cesta kolem světa jako kariérní stop-time

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Sedíš v práci u počítače, koukáš do monitoru, sníš a říkáš si: Co kdyby… jaké to asi je?

Datum:26. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Jak chutná svoboda, když tě místo budíku a hromady mailů v inboxu probouzí ranní slunce a ty víš, že dnešní den bude úplně jiný než ten předchozí. Jaké to je být na dovolené, ze které se vrátíš, až budeš chtít, a když zjistíš, že ti k životu vlastně úplně stačí pár základních věcí. Chodíš na přednášky, vzděláváš se, jsi efektivní, jenže zase sedíš v práci u počítače, koukáš do monitoru, sníš a říkáš si: Co kdyby? 

Přijď na tuhle přednášku a pokud budeš dobře naslouchat, je dost velká šance, že další cesta za hranice všedních dnů bude ta nejlepší v životě – bude to totiž tvoje cesta! 

Autor o sobě - David Šrámek
Jsem nenapravitelný optimista a vytrvalý sběrač moudrosti:) Vyznávám názor, že všichni můžeme být spokojeni, děláme-li to, co nás v životě opravdu baví. Ve 33 letech jsem se rozhodl vyskočit z kariérního vlaku a vydat se na cestu bez jasného cíle. Trvala 20 měsíců, během kterých jsem na 4 kontinentech navštívil 14 zemí. Poselstvím mých přednášek je skrze vlastní příběh inspirovat a motivovat ostatní, protože možná máme jenom jeden život, ale jakým způsobem ho prožijeme, je jen na nás!

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: