Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Atelier d'Esthétique

Praha 2, Italská 27, 12000

zpět na výpis
 
Atelier d'Esthétique

Luxusní beauty centrum.

Telefon:777 227 553
Kategorie: lifestyle|Beauty

Salon v Praze na Královských Vinohradech byl stvořen nejen pro Vaši krásu a odpočinek, ale i zážitek, který si nesmíte nechat ujít.

Sothys byla podle starověké řecké mytologie nejjasnější hvězdou na obloze. Svět o ní po staletí neslyšel. Francouzská značka Sothys Paris přichází za Vámi a přináší její záři, energii a půvab až k Vám.

Profesionální francouzská kosmetika používaná v institutech krásy, wellness a spa po celém světě - Sothys Paris. Výsledkem více než sedmdesátileté práce a výzkumu v oblasti kosmetiky je rozmanitý program ošetření, široká škála kosmetických přípravků k ošetření pleti a celého těla. V nabídce najdete také pánskou péči, sluneční péči či pečující dekorativní kosmetiku.

Profesionální nehtová značka OPI je s krásou spojená už více než 30 let. Její otec, George Schaeffer, založil v Los Angeles původně společnost na výrobu dentálních materiálů. Brzo si však všiml podobnosti mezi materiály používanými v dentálním a nehtovém průmyslu... Během pár let se značka OPI stala celosvětovým lídrem v profesionální péči a její úžasné laky si našly cestu i do domácího kosmetického arzenálu žen po celém světe.

Kromě laků na nehty najdete v portfoliu značky i krémy na ruce, vyživující nehtovou péči nebo přípravky určené na pedikúru.

Zkuste kosmetická pleťová a tělová ošetření, která jsou vysoce efektivní
Ulevte svému tělu od přetížení, únavy a bolesti odbornými masážemi
Dopřejte si luxusní péči pro Vaše ruce a nehty
Spa pedikura bude hýčkat Vaše nohy, které budou neuvěřitelně hladké
Speciatitou je podologický program, který poskytuje komplexní péči o Vaše nohy a chodidla v nejvyšší kvalitě včetně diagnostiky a řešení zdravotních obtíží

Italská 27
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: