Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Říjnový blešák na Heřmaňáku

Bleší trh Heřmaňák

zpět na výpis akcí
 

Poslední sobotu v říjnu vás zveme na již tradiční sousedské setkání na Řezáčově náměstí.

Datum:28. 10. 17
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Navíc je to letos poslední setkání. Na prosinec plánujeme Vánoční bazar, ale klasicky blešák si znovu užijete až koncem března.

Proto přijďte doprodat letní kousky, které nestačily vykouknout ze skříně. Přijďte povyměňovat podzimní i zimní kabátky, na které už se třeba tak netěšíte, ale někdo jiný by z nich měl radost.

Blešák ale není jen o blešení oděvů - přijďte se se sousedy podělit třeba o svoje pekařské umění, nabídnout letní úrodu v podobě domácích džemů či rozveselit obýváky u vás přemnožené macešky, fíkusu či kaktusů...

To vše a mnohem více:)

Novinky říjnového blešáku budeme postupně vkládat, sledujte nás.
A prosím - vy, co byste se rádi účastnili prodeje, i vy ostatní - sdílejte, mluvte, zvěte přátele i rodiny. Byli bychom vám moc vděčný za propagaci nejen mezi dalšími prodejci, ale především za pozvánky ostatním, kupujícím, ochutnávajícím i kolemjdoucím.
 

Bleší trh Heřmaňák
Tel:
Řezáčovo náměstí
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: