Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Festival Fiesta

Praha 1, Národní 4, 110 00

zpět na výpis
 
Festival Fiesta

Šestitýdenní outdoorový festival na piazzetě Národního divadla.

Telefon:224 931 482
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Fiesta Nové scény je šestitýdenní outdoorový festival na piazzetě ND s cílem oživit prostranství piazzety Národního divadla a vytvořit tak místo, kde lidé po dobu divadelních prázdnin mohou sledovat outdoorový program navíc zcela zdarma. Program je určen kolemjdoucím, Pražanům, přespolním i zahraničním divákům a koná se převážně v odpoledních hodinách a v podvečer. Na prostranství piazzety ND je mladými architekty vytvořen autorský mětský mobiliář určený k sezení,  dále je na místě bar a přívod elektřiny. Projekt je součástí programu Nové scény Národního divadla a ta jako organizátor zajišťuje základní propagaci.

Nová scéna ND standardně poskytuje účinkujícím prostor k vystoupení na piazzetě ND a potřebné zázemí. Vybraní účinkující obrží po dohodě s organizátory částku na pokrytí nejnutnějších souvisejících nákladů  (doprava, cestovné, honoráře, technická podpora ad.). Hrací prostor tvoří jakékoliv viditelné místo na piazzetě ND, je definován městským mobiliářem, který slouží divákům,  kolemjdoucím  i účinkujícím  jako mobilní hlediště, zároveň může být i scénou.

Jednotlivá vystoupení se konají v odpoledních a podvečerních hodinách - za denního světla. K dispozici jsou pro učinkující šatny v suterénu budovy Nové scény. Potřebnou techniku / zvuk, světla/ pro vystoupení si každý účinkující/soubor přiváží, instaluje, deinstaluje a obsluhuje sám. Ve výjimečných případech zajistí technickou podporu vystoupení organizátor FNS z vlastních zdrojů. 

Národní 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: