Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Koncert - Petra Janů

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 

Jaké hity uslyšíte v Kyjích? Přijďte si poslechnout sami, srdečně vás zveme!

Datum:20. 12. 17
Cena:300 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Petru Janů asi není potřeba dlouze představovat, ale přesto si dovolíme napsat pár slov o ní. Svou uměleckou dráhu započala v roce 1972, kdy vystupovala v divadle Semafor. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1980 vydala album Exploduj! a stala se ojedinělou rockerkou na naší hudební scéně. Ve druhé polovině osmdesátých let vznikla komerčně velmi úspěšná alba Jedeme dál (s Petrem Jandou), Už nejsem volná a S láskou... Petra Janů v tomto období volně přešla z čistě rockové hudby do vod pop-music. V roce 1987 se poprvé stala "Zlatou slavicí". V roce 2012 oslavila své životní jubileum beznadějně vyprodaným tour po Čechách a Moravě. Na podzim roku 2014 vyprodala sérii beznadějně vyprodaných koncertů, kde vystupovala na jednom pódiu společně s Věrou Špinarovou. Od roku 2015 vystupuje s novou doprovodnou skupinou Amsterdam.

Foto: Lenka Hatašová

KD Kyje
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Prague, 19800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: