Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fermé

Praha 3, Lucemburská 11, 13000

zpět na výpis
 
Fermé

Legendární vinohradský bar je zpátky. Jeho filozofie: Člověk k životu potřebuje kyslík, světlo a mít kam jít na pivo nebo dobře ošetřenej drink.

Kategorie: gastro|bary a pivnice

Dlouhá léta nám patřil distrikt u vodárny na Vinohradech. Poskytovali jsme prostor pro zábavu a nekonečné potěšení pro ty z blízka i opodál. Byli jsme jako rodina. Parc Fermé, místo kde jsme každý den otevírali pro naše přátele a naši přátele to každý den zavírali s náma. Až jsme museli zavřít napořád. Naši přátelé se roztrousili, zkoušeli hledat útěchu v jiných vinohradských, žižkovských, či vršovických hospodách, avšak nebylo kde brát. Rozhodli jsme se dát rodinu zpátky dohromady. Vítáme vás v novém Parc Fermé.

A protože Fermé znamená zavřeno, držme se této tradice. Jednou už nás zavřeli. Nikdy nevíme, kdy to bude zase. Užívejme si a kalme proto každý den, jakoby byl ten poslední. Ten den, než nás zavřou. Na to se napijem!

Lucemburská 11
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: