Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
května

Otevření Cidrerie BYOF Baru

Cidrerie BYOF Bar

zpět na výpis akcí
 

První bar, kde vás nevyhodí s vlastním jídlem.

Datum:31. 05. 14
Čas:12:00 - 23:45
Kategorie: gastro|bary a pivnice

BYOF je zkratkou pro "bring your own food" a Cidrerie pod tímto názvem otevírá degustační bar v prostorách své výrobny ve Všenorech u Prahy. V baru se bude rozlévat výhradně cidre. Zajímavostí konceptu je to, že hosté si mohou donést své vlastní pohoštění, případně využít místního venkovního grilu. Slunečný den tak můžete strávit v idylickém prostředí u Berounky, jen kousíček od Prahy, zároveň přitom můžete nahlédnout do výroby cidru a ochutnat ho přímo u zdroje. Kromě lahvovaných perlivých cidrů bude v nabídce i jedinečná možnost ochutnat tzv. mladý cidre přímo z tanku ještě před stáčením do lahví.

Cidrerie BYOF Bar poprvé otevře 31. května v rámci letošního „dne otevřených vrat“, během kterého si každý host bude moci Cidrerii projít prostřednictvím komentovaných prohlídek přímo s majitelem a výrobcem Cidru Premier Jáchymem Klimentem, nebude chybět ani degustace cidru - a pokud budete chtít ochutnávat víc, než cidre, tak nezapomeňte: Bring Your Own Food!

Cidrerie BYOF Bar
Tel: 272 049 616
Na Návsi 37
Praha, 25231
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: