Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
ledna

Mapa země Pračasu – nedělní Ateliérovka pro děti

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Výtvarná dílna pro děti i rodiče z pravidelného cyklu Ateliérovky v Galerii Rudolfinum

Datum:07. 01. 24
Cena:od 30 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Jak vypadalo první setkání světla a tmy na počátku všeho? Jak asi vypadal první štětec, který mohl všechno zaznamenat? I na to budou děti hledat odpověď na příští výtvarné Ateliérovce. Dílna se inspiruje působivými světelnými instalacemi britského umělce Anthonyho McCalla, které můžou návštěvníci vidět na aktuální výstavě CO-EXTENSIVE v Galerii Rudolfinum. Děti budou na dílně vyrábět přírodní štětce a pomocí nich si poté nakreslí mapu vlastní vysněné pradávné země. Budou přitom rozvíjet vlastní fantazii, zručnost, prostorové vnímání i smysl pro detail.

Těšíme se na vás v neděli 7. ledna 2024 od 14:00. Vstupenky za 30 nebo 90 Kč k zakoupení přímo před akcí na pokladně Galerie Rudolfinum.

Více informací o akci i možnostech rezervace naleznete na webu Galerie Rudolfinum zde.

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: