Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Chapeau Rouge

Praha 1, Jakubská 2, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
Chapeau Rouge

Chapeau Rouge, to jsou 3 patra, 4 bary, 3 stage a galerie. Každý den DJs, koncerty a performance.

Telefon:222316328
Kategorie: zábava|party a kluby

Chapeau je ojedinělým místem v samotném centru Prahy, datující svou existenci již od roku 1919. Střetávají se zde návštěvníci a účinkující z celého světa, hudební produkce probíhá často ve všech třech patrech najednou, a tak není neobvyklé v baru poslouchat produkci funky Dje, o patro níž třeba moderní house a 7 metrů pod zemí indierock či hardcoreovou kapelu. Vzhledem k lokaci není v Chapeau omezena doba hraní, takže koncerty i Djs končí až nad ránem. Zvuková aparatura a související technické vybavení jsou v klubu kompletně obměněny na vynikající úroveň. V současnosti má Chapeau vedle baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru špičkoví zahraniční a domácí DJ's. Vstup je do tohoto patra zdarma. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným místem v Chapeau, jeho dramaturgie je zaměřena na živé koncerty nezávislých kapel, vystoupení performerů a také na projekce, multimediální projekty a divadlo.

Jakubská 2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: