Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Prague Golf & Games

Praha 1, Opatovická 18, 11000

zpět na výpis
Tip
Prague Golf & Games

Black light adventure minigolf v centru Prahy je opět otevřený! Billiard & arkádové hry & deskové hry.

Telefon:733 461 444
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Máme otevřeno! A to  denně od 13 hodin. Přijďte si zahrát minigolf, kulečník, ping pong nebo arkádové hry s kamarády, s rodinou nebo s dětmi. Ideální jak na rande tak na rozlučku se svobodou nebo prostě jen tak pro radost.

ZÁBAVA, HRA, ATMOSFÉRA & 2 NÁPOJE ZDARMA

Co můžete očekávat? Zábavné odpoledne nebo večer, svítící tyčinky a UV barvy na obličej, 18 jamek minigolfu, ping pong, kulečník, fotbálek, stolní hry, pivo, cider, nealko, prostě spoustu zábavy na jednom místě v centru Prahy. 

​Dospělý nebo student Plus speciální nabidka Vám umožní nejen hrát časově neomezený minigolf, ale ještě přidá dva nápoje dle Vašeho výběru.* Ideální pro skupinové akce nebo rozlučky se svobodou.

Otevírací hodiny:

Neděle - Čtvrtek 13 - 22 hod

Pátek a Sobota 13 - 23 hod

Opatovická 18
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: