Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
července

Sheexyboat 2013

Chapeau Rouge

zpět na výpis akcí
 
Tip

Divoká party plavba na Slapy a zpět.

Datum:27. 07. 13
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Kam se žádná loď předtím nevydala ("Where No Boat Gone Before") je tak trochu přitažené za vlasy, ale nepamatujeme pravidelnou párty loď, který by se vydala do našeho cíle a zpět, jak to máme letos v plánu! Stejně jako kapitán James T. Kirk objevoval vzdálené vesmíry, tak naše neohrožená posádka a odvážní pasažéři letos vyrazí v sobotu 27. července po poledni na 4. hodinovou dobrodružnou plavbu na Slapy, kde proběhne 2. hodinová pauza ke koupání, opalování a celkové relaxaci k načerpání sil na další 4. hodinovou plavbu zpět.

Jako hlavní host je potvrzená djská a producentská hvězda ze slavného labelu Get Physical! Samozřejmě nebude chybět dvojka Tazz & Biodan, kteří mají tuto oblíbenou plavbu na svědomí a jejich set bude obohacen živým muzikantem. Opět se můžete těšit na djs Ondreje K a Zissou, kteří na palubě nesmí chybět. Jména dalších djs, včetně hlavní hvězdy, odtajníme již brzy.

V Chapeau Rouge pak proběhne týž den od 22.00 afterparty a oslava 6 narozenin mejdanu Sheexyhouse, v režii hlavní hvězdy z labelu Get Physical, rezidentů a dalších djs. Kdo bude mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, bude mít automaticky vstup do Chapeau Rouge zdarma, ale nyní již k samotnému předprodeji.

Jelikož je Sheexyboat naše každoroční srdcovka, tak nikdy předprodej neprobíhá pomocí komerčních ticket portálů, ale vše řešíme osobně. Jako každý rok bude v prodeji pouhých 180 lístků!

V tuto chvíli, již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Od 3.6. se spustí předprodej v Chapeau Rouge, kde bude k dostání na baru pouze 40 vstupenek.

Tak nezapomeňte, minulý ročník byl vyprodán během dvou týdnů, takže kdo zaváhá, nepluje! A kdo nepluje, tak ten ztroskotá o víkendu se Zemanem Praze :)

Chapeau Rouge
Tel: 222316328
Jakubská 2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: