Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Patra

Praha 10, Krymská 17, 101 00

zpět na výpis
 
Patra

Klub a kafe, drinky a zábava. Domovský prostor queer festivalu.

Kategorie: kultura|gastro|kavárny

Patra jsou domovským podnikem Mezipater, kde věříme, že queer osvobozuje. Patra jsou komunitní kavárna a bar, ale taky galerie určená k setkávání a kultuře.

mezipatra až do dna

Mezipatra jsou víc než jediný český queer filmový festival. Je to prostor pro setkávání lidí, kteří se nebojí vyskočit ze škatulek, těch, co se dívají na svět jinak než skrz tradiční genderové kategorie, i těch, co prostě milují dobré umění s přesahem. Mezipatra ukazují, jak důležitá je diverzita ve filmu i v životě, přivážejí prvotřídní hosty a představují filmové perly, které v běžné distribuci jen tak neuvidíte. Díky speciálním filmovým večerům, premiérám a přednáškám jsou otevřená během celého roku – a to úplně všem.

Krymská 17
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: