Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jump Arena Zličín

Praha 5, Ringhofferova 1, 15500

zpět na výpis
Tip
 
Jump Arena Zličín

Trampolínový park na Zličíně.

Telefon:723 167 808
Kategorie: zábava|sport|

Vynikající místo pro aktivní výlety, intenzivní cvičení pro Vaše tělo a nezapomenutelné oslavy narozenin.

Skákání je svoboda

Vynikající místo pro aktivní výlety, intenzivní cvičení pro Vaše tělo a nezapomenutelné oslavy narozenin.

NAROZENINY, OSLAVY
Chcete dětem, či dospělým vystrojit netradiční oslavu, na kterou nezapomenou? Nejen dárky, něco dobrého na zub, ale také originální zábava? Nuda Vás nečeká!

FREE JUMP
Jedna atrakce Vám nestačí? To je skvělé! Máte příležitost užít si svobodu v podobě skákání a dovádění bez ohledu na čas a množství. Všechno je Vaše!

ZÁBAVA
Proč sedět v koutě, když i jako dospělí můžete být dětmi? Ukažte, co se ve Vás skrývá a dopřejte si chvíle s rodinou i přáteli v jiném světě. Legrace čeká!

TEAMBUILDINGY
I Vaši zaměstnanci jsou jenom lidé, kteří potřebují vypnout a ukázat se v jiném světle. Pojďte se s kolektivem seznámit jinak, než je zvykem. Budete překvapeni!

ZDRAVÍ
Věřili byste, že skákáním a dováděním přispějete kladně ke svému zdraví? Účinky dobré nálady, smíchu a pohybu, umí dělat zázraky. Bude Vás to bavit!

HUBNUTÍ
Přestaňte se trápit dietami a cvičením, které Vás nebaví. Zkuste nový styl zábavy a pohybu, který si zamilujete, a kila půjdou dolů, jako po másle. Věřte si!

 

Ringhofferova 1
Praha 5, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: