Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

Letní kino: Mars útočí!

Cyberdog

zpět na výpis akcí
 

Technologicko-informační centrum Cyberdog spouští projekt Letního kina. Prvním představením bude kultovní sci-fi film Tima Burtona Mars útočí!

Datum:23. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina zábava|

Dvoupatrový Cyberdog, který najdete u stanice metra Nové Butovice v Praze 13, svým tvarem připomíná hlavu a tělo psa a materiálem vesmírnou loď z budoucnosti. Celá přední část druhého patra je prosklená. Díky tomu slouží tato čelní plocha i jako místo pro promítání. Zvuk z filmu se přenáší do protější restaurace Trifot, která je od Cyberdoga vzdálena jen několik málo metrů. Její součástí je také zahrádka, odkud je výhled jak na toto nové dílo známého výtvarníka, tak na jeho 12metrovou sochu Trifot.

Komediální sci-fi Mars útočí!, jež režisér Tim Burton natočil již v roce 1996, byl nominován v sedmi kategoriích (například nejlepší sci-fi film, režie, scénář, herec, kostýmy, zvláštní efekty) na cenu Saturn Awards. Cenu si díky tomu odnesl autor hudby Danny Elfman. Brzy po svém uvedení se film dočkal vesměs pochvalných kritik a vynesl celosvětově příjmy za více než 100 milionů dolarů.

Cyberdog
Tel:
Seydlerova 2835/4
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: