Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
prosince

Čerti na Čertovce

Pražské Benátky

zpět na výpis akcí
 

Mikuláš, andělé a čerti, plavby vyhřátými loděmi, soutěž o nejhezčí čertovský kostým. Pro rodiče svařák, pivo a další občerstvení

Datum:05. 12. 12
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení

Společnost Pražské Benátky s.r.o., která provozuje vyhlídkové plavby historickým přívozem, letos neponechá mikulášské radovánky náhodě. Pro nejmenší návštěvníky a jejich rodiče připravila mikulášský podvečer na Čertovce.

V ulici U Lužického semináře, v místě, kde se kříží poslední oblouk Karlova mostu s kanálem Čertovka, bude od 17 do 20 hodin připraven bohatý program. V Pražských Benátkách budou na návštěvníky čekat čerti a samozřejmě Mikuláš, který děti za připravenou písničku nebo básničku náležitě odmění. Na své si přijdou také rodiče, pro něž bude připraveno svařené víno, pivo a další občerstvení. Hlavním lákadlem mikulášského odpoledne budou plavby v krytých a vyhřívaných lodích typu Vodouch. Děti se budou Pražskými Benátkami plavit zdarma, rodiče za částku 80 Kč.

V 19 hodin proběhne též soutěž o NEJLEPŠÍ ČERTOVSKÝ KOSTÝM, výherce bude odměněn rodinným volným lodním listem na plavbu do Pražských Benátek a rodinnou vstupenkou do Muzea Karlova mostu.



Cena:
Vstupné: 80 Kč
Poznámka ke vstupnému: Děti do patnácti let vstup zdarma

 

Pražské Benátky
Tel:
U Lužického semináře
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: