Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
listopadu

Co to tady mňouká

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Kino Aero připravilo pro rodiče s dětmi pravidelný cyklus Aero dětem! 

Datum:13. 11. 16
Cena:100 Kč
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: kultura|kina, poznání| workshopy pro děti| Hry, Zábava,

Každou neděli nabídneme zvídavým a filmumilovným dětem od 15.00 pásmo pohádek, od 16.00 pak pod dohledem zkušených lektorů přijdou na řadu hry a hříčky, soutěže, výtvarná či dramatická činnost, zpívání, povídání, malování a hlavně spousta zábavy! Rodiče si zatím od svých ratolestí mohou odpočinout v Aero baru. Program je vhodný pro děti od 4 do 12 let.

Pohádky: Dnes se podíváme na kočičí příběhy Kotě, Kocourek Modroočko, O kočičce, myšičce a červené slepičce. Také zjistíme, co dělal Kocourek Mňouk, Jak malíř Honza učil svá koťátka počítat, i jak to chodí v Kočičí škole.

Program: Děti slyšely jste to? Co? No přeci to tiché, krátké mňouknutí. A odkud že vychází? To se jen naše Micka protahuje a snaží se prohřát kožíšek posledními podzimními paprsky slunce. Dnešní dílnička bude kočičí. Povíme si, jak se z malého kotěte může stát velký tygr, proč se říká, že mají kočky mlsné jazýčky a jak bychom se měli o takové kočičí klubíčko starat. Společně si pak nového kočičího kamaráda zkusíme vyrobit.


 
Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: