Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
října

Čtvrtý ročník Zámeckého dýňování

Zámek Nelahozeves

zpět na výpis akcí
 

Zámecké dýňování na zámku Nelahozeves je po roce zpět! Připravte dlabací náčiní, letos to bude velkolepé!

Datum:15. 10. 16
Cena:110 Kč
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|památky, workshopy pro děti| Zábava,

Zámecké dýňování na zámku Nelahozeves je po roce zpět!

Připravte dlabací náčiní, letos to bude velkolepé! Akce je skvělým výletem pro celou rodinu, od nejmenších dětí po rodiče i prarodiče. Přijďte s námi strávit podzimní sobotu ve slavnostním zámeckém duchu. Budeme společně zdobit dýně a soutěžit o nejlepší výtvory, pro děti máme připravenou dýňovou olympiádu, veselé divadelní představení, výtvarné dílny i dobrodružnou prohlídku zámku.

Pro dospělé výborná lobkowiczká vína i piva a zámecké speciality. O zábavu i dobroty nebude nouze!

KDY: 15. října 2016 od 9 - 17h
KDE: Nelahozeves 1, 277 51
PROGRAM: Nádvoří zámku: » Vyřezávání a zdobení dýní » Dýňová olympiáda » Fotografická soutěž o nej dýni » Řemeslné stánky » Stánky s občerstvením a dýňovými specialitami Zámecké interiéry: » Prohlídky zámku pro děti i dospělé » Stavění a hrátky s dřevěnou stavebnicí KAPLOU » Výtvarné dílničky » Divadelní představení Krabice Teplice Vlk a ovce běží z kopce » Výprava do pohádkového sklepení pro odvážné děti :)

V zámecké restauraci pro vás budou po celý den připravené připravené dýňové speciality, teplá jídla, domácí dezerty a lobkowiczká vína i piva. Hodovat budeme opravdu jako na zámku!

Rezervaci jednotlivých částí programu můžete provést telefonicky na čísle 315 709 111 nebo emailem na adrese info@zameknelahozeves.cz. Pro dlabání a vyřezávání dýní si nezapomeňte přinést své vlastní pomůcky, dýně bude možné zakoupit přímo na zámku :)

VSTUPNÉ:
» Dospělí: 110 Kč
» Senioři a studenti : 85 Kč
» Děti: 60 Kč
(Cena zahrunuje prohlídku zámku, dýňovou olympiádu a stavění s KAPLOU) Pokud přijedete vlakem s ČD, získáte slevu 30 % na vstupné (po předložení platné jízdenky) Budeme se na vás těšit při pravém zámeckém veselí!

Zámek Nelahozeves
Tel: +420 315 709 111
Zámek Nelahoves
Nelahozeves, 277 51
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: