Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Otevření Restaurace & Kavárna Korkorán

Restaurace & Kavárna Korkorán

zpět na výpis akcí
 

Ahoj, kapitáne Korkoráne aneb země na obzoru!

Datum:17. 09. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|restaurace pro děti|

Tak jsme se konečně dočkali! Kapitánovi Korkoránovi se zastesklo po české kotlině a ohlásil svůj návrat domů. A co víc! Rozhodl se všechny své znalosti a dovednosti předat dát a otevřít první Námořnickou školu! Škola se bude otevírat na adrese Restaurace & Kavárna Korkorán, Vltavanů 229, Praha - Braník. Korkorán doufá, že to nebudete mít daleko!

Jelikož škola bez studentů je jako loď bez posádky, ředitel Korkorán se rozhodl přijmout co největší počet malých studentů-námořníků, mezi kterými mohou být i Vaše děti. 

Přijďte 17.9.2016 na slavnostní otevření Restaurace & Kavárny Korkorán a dozvíte se vše potřebné. Kapitán Korkorán s Vámi a Vašimi dětmi stráví celý den a doprovázet jej bude někdo z jeho posádky. Vyslechnete spoustu zajímavých příběhů z jeho cest, na děti čeká nepřeberné množství her a soutěží a dárek čeká na každého. A pro malé i velké námořníky budou po celý den připraveny gastro speciality, kvůli kterým se Korkorán rád vrací domů - například místní speciality grundle a lokše. 

Na malé námořníky čekají úkoly, které pro ně připravil sám Korkorán a večer proběhne losování o krásné ceny. Navíc, pokud se bude dětem v Námořnické škole líbit, mohou se okamžitě stát jejími čestnými studenty a být tak členy posádky kapitána Korkorána. 

Kapitán Korkorán přivítá všechny návštěvníky v 10:00 hodin a program má pro Vás vymyšlený až do 19:00 hodin. Máte se opravdu na co těšit!
 

Restaurace & Kavárna...
Tel: 602 699 539
Vltavanů 229
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: