Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
září

Ze Studia Kamarád do krajiny pana Pipa

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

...a výběr z další tvorby Stanislava Holého.

Začátek:03. 09. 16
Konec:20. 11. 16
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: kultura|galerie pro děti|

Pamatujete si na Studio Kamarád, na Jů, Hele a Mufa, na svět fantazijních krajin plných barev, na pohádky a nezaměnitelný humor kreseb Stanislava Holého? Vzpomínáte na krajiny pana Pipa, který je jakýmsi alter egem tohoto významného výtvarníka? Rádi byste umožnili svým dětem hrát si v pohádkovém, jemném světě her, poznat i část dětství svých rodičů a pochopit, jak i v době tabletů a internetu je báječné hrát si?

Pak neváhejte navštívit výstavu u nás na zámku, která se koná od 3. 9. do 20. 11. 2016, denně od 9 do 17 hodin a bude doplněna i mnoha doprovodnými akcemi. Děti se pobaví, rodiče budou mít unikátní možnost zavzpomínat na své dětství a poznat i méně známou tvorbu Stanislava Holého, zejména jeho litografie a sítotisky. Na své si přijde každý, těšíme se na vás. Přijďte se podívat na slavnostní zahájení v sobotu 3. 9. od 15 hod., čeká vás doprovodný program včetně možnosti besedy s Jiřím Lábusem (možná) a manželkou Stanislava Holého paní Marií Holou.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: