Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

Culinary Cinema

FEBIOFEST

zpět na výpis akcí
 

Ryba, kuře, krab - Menu Febiofest Michelin Nouvelle Cuisine

Datum:18. 03. 16
Cena:1 790 Kč
Čas:18:30 - 22:00
Kategorie: kultura|klasika, gastro| ostatní

Film: Ryba, kuře, krab
Režie: José Luis López Linares
Stopáž: 86 minut


Film je uváděn v originálním znění s českými i anglickými titulky

Menu: Jiří Král

Amuse bouche: Praline Saint Jacques s lososem Label Rouge
Královská variace… Galantina z francouzského kuřete, Crème Brûlée z kuřecích jatýrek a gratinovaný kuřecí Salpicon.
Středomořský halibut připravený sous-vide, královský krab v knedlíčku Dim Sum, California Maki Roll s pikantním krabem v Sriracha tempuře, topinamburové pyré, peruánské brambory, glazírovaná zelenina a krabí Bisque.
Čokoládovo-pistáciová Valhrona Ganache v piškotu Baissé, pražené kakaové boby s mořskou solí, mučenková esence a malinový wasabi sorbet.
První „gurmánský thriller”, jak dokumentární snímek označují sami tvůrci, sleduje ambiciózního šéfkuchaře Jesúse, držitele michelinské hvězdy, v klání Bocuse d'Or, mezinárodní kuchařské olympiádě, ve které 24 národních týmů celý rok připravuje, vaří a prezentuje to nejzajímavější a nejchutnější jídlo za povzbuzování fanoušků. Jesúsova cesta k úspěchu vede až k norským fjordům za výlovem ryb, jejichž spokojenost ovlivňuje chuť, přes drama strategického plánování menu a precizního provedení každého detailu až k výtvarně úchvatným kompozicím finálních pokrmů, které je přibližují uměleckému dílu.

Tentokrát budou organizátoři v rámci Culinary Cinema promítat v kině Cinestar Praha – Anděl a večeře budou následně servírovat v prostředí speciální restaurace v přilehlém pražském hotelu andel’s. Začátek projekce v 18:30 hodin, sál číslo 1.

FEBIOFEST
Tel: 221 101 111
Radlická 3179/1E
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: