Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
června

Gram Bazaar vol.5

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

Páté pokračování Gram Bazaaru pořádá magazín Full Moon opět ve spolupráci s populárním Bajkazylem na pražské Náplavce. 

Datum:20. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: kultura|hudba, lifestyle| Nakupování

Letní edice vinylové burzy a výměnného bazaru pro všechny fanoušky gramodesek, record shopy a labely se uskuteční v sobotu 20. června od 14:00. Mezi elpíčky vystoupí skupiny The Maggie’s Marshmallows, Smuteční slavnost a Jested, vítěz letošní soutěže 1Band2Play, po desáté večerní zakončí akci jedním ze svých pověstných setů Creepy Crawlers Dj’s.

A jako vždy: Gram Bazaar není akcí jen pro obchodníky, výrobce a profesionály, naopak. Hlavní zásadou je, že se jí může účastnit každý. Protože každý má doma několik desek, které by někomu jinému udělaly mnohem větší radost. Přijďte je prodat, koupit nebo vyměnit! Účast na pátém Gram Bazaaru přislíbily tyto obchody a labely: Damage Done Records, Day After Records, Happy Feet, Indies Scope, Magick Disk Musick [online store & record label], MALARIE RECORDS nejen vinylové vydavatelství, Minority Records, Musictown Record Store, Phono.cz, Piper Records, Polí5, Rekomando, STARCASTIC. Speciální nabídky a slevy jsou už tradicí. 

 

Bajkazyl
Tel:
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: