Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
února

Narozeninová oslava výjimečných mláďat

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Oslava narozenin s karnevalem i divadlem.

Datum:09. 02. 14
Cena:od 1 Kč
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, pro děti| Divadlo, Zábava

Sita a Diri jsou jedněmi z nejvýznamnějších přírůstků posledních let. Slona se povedlo v historii Zoo Praha rozmnožit vůbec poprvé, mládě orangutana přišlo na svět po dlouhých dvaačtyřiceti letech. Jejich první narozeniny oslavíme společně v neděli 9. února 2014. Gratulovat malým oslavencům přijdou mim Boris Hybner a pražský primátor Tomáš Hudeček. Mladé pantomimické uskupení MIME PRAGUE předvede pod dohledem Radima Vizvary a Borise Hybnera unikátní němý skeč o zvířatech ze Zoo Praha.

Spolu s chovateli také zveřejníme, zda je orangutan Diri samec nebo samice.

Oslavy proběhnou v hravém duchu karnevalu. Děti do 15 let, které přijdou v masce orangutana nebo slona, budou mít vstup za 1 korunu. Masky do průvodu, který vyrazí od hlavního vchodu k Údolí slonů, však bude možné vyrobit také ve zvláštní dílně ve Vzdělávacím centru od 10 do 12 hodin.

Program:
12.30 Průvod masek od hlavního vchodu do Údolí slonů
13.00 Oslava beze slov (Údolí slonů)
15.00 Po žebříku do nebe (Indonéská džungle)

Zoologická zahrada h...
Tel: 296112230
U Trojského zámku 120/3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: