Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Festival studentských divadel

Divadlo v Celetné

zpět na výpis akcí
 

8 studentských souborů odehraje na 14 inscenací v Divadle v Celetné.

Začátek:28. 10. 13
Konec:30. 10. 13
Cena:od 100 Kč
Čas:12:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, pro děti| Kultura, Divadlo

V době podzimních prázdnin (28. - 30. října) se už potřetí potkají studentské divadelní soubory z celé republiky na prestižní adrese v centru Prahy. 

Festival studentských divadel v Divadle v Celetné, pořádaný uměleckou skupinou OLDstars, tentokrát představí například vítěznou inscenaci Jiráskova Hronova KYTICE divadelního souboru Korek. Dvou repríz se dočká i čerstvá inscenace OLDstars – Mayenburgova TVÁŘ V OHNI.

Celkem na festivalu odehraje 8 souborů 14 inscenací.

Program, stejně jako v předešlých ročnících, doplní nově vzniklé inscenace Hereckého studia OLDstars, jmenovitě ETTY - deník, BE WILDE!, NÁVŠTĚVNÍ DOBA, VRAŽDY PODLE ABECEDY a VZPOURA MOZKŮ.

Specialitou letošního ročníku festivalu jsou první dvě reprízy v srpnu premiérované Mayenburgovy TVÁŘE V OHNI, která vznikla v koprodukci umělecké skupiny OLDstars a Divadla v Celetné.

V rámci festivalu se uskuteční také jedna premiéra. Studenti Divadelní fakulty Akademie múzických umění v režii Markéty Bodoríkové poprvé představí publiku experimentální inscenaci na motivy hry Maurice Maeterlincka SLEPCI.

Znovu se na festival vrátí také divadelní soubor Nepřijatelní, tentokrát s inscenací textu Arnošta Goldflama Dámská šatna. ZUŠ Jakuba Jana Ryby pak po loňském Poprasku na laguně zahraje komedii A do pyžam! Marca Camolettiho.

Hosty třetího ročníku festivalu budou s inscenací MARYŠA členové divadelního ateliéru, který funguje pod záštitou DDM Ulita na Praze 3.

Cena vstupenek:

plné vstupné - 150 Kč

zlevněné vstupné - 100 Kč

Speciální ceník - TVÁŘ V OHNI:

plné vstupné - 250 Kč

zlevněné vstupné - 150 Kč.

Podrobný program najdete zde.

 








 

Divadlo v Celetné
Tel: 222326843
Celetná 17
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: