Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
listopadu

Mezinárodní festival Alpinismu

Národní dům na Smíchově

zpět na výpis akcí
 

Programovou náplní letošního fóra alpinismu bude téma Nehody a záchranné akce v Alpách. 

Začátek:21. 11. 13
Konec:24. 11. 13
Cena:od 200 Kč
Čas:15:00 - 19:00
Kategorie: sport|ostatní, poznání| ostatní

Festival je již tradiční akcí založenou na přednáškách za osobní účasti největších osobností současného alpinismu, ale i horolezeckých legend, které určovaly vývoj jednotlivých disciplín tohoto krásného sportu. Smíchovský festival alpinismu si již získal zvučné jméno nejen v Evropě, ale i v Asii a Severní i Jižní Americe.

Během hlavních festivalých dnů, kterými budou pátek – sobota – neděle (22. - 24. listopad 2013), se v Národním domě na Smíchově představí mnoho špičkových lezců a alpinistů z celého světa. Účast v Praze již potvrdili Gerlinde Kaltenbrunner (AT) a Ralf Dujmovitz (D), Robert Jasper (D), Iván Vallejo (ECU), Tatsuya Aoki a Tamotsu Nakamura (JAP), Luka Kranjc (SLO), Benedikt Böhm (D) a věrný spolulezec Davida Lamy Peter Ortner (AT). V jednání je účast několika dalších významných osobností z celého světa. Festivalu se zúčastní i celá domácí lezecká špička – Adam Ondra, Lucie Hrozová, Radek Jaroš, Marek Holeček, Jan Trávníček a další.

Program naleznete ZDE.

Národní dům na Smíchově
Tel: 257 328 388
náměstí 14. října 16
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: