Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
září

Prague Fashion Weekend

Prague Fashion Weekend

zpět na výpis akcí
 

Podzim se v Praze ponese ve znamení módy a designu!

Začátek:12. 09. 12
Konec:16. 09. 12
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní

Prague Fashion Weekend připravuje pro tento rok fashion stan, jak jej známe ze světových fashion weeků. Ten bude umístěn přímo na Hradčanském náměstí u vstupu na Pražský hrad.

Kolekce designérů budou kromě hlavního mola prezentovány také v prostoru Fashion Showroomu. Svou účast na akci potvrdilo již více než 20 českých módních designérů a značek.
 
Letošní Prague Fashion Weekend představí například aktuální kolekce návrhářů Petry Balvínové, Evy Brzákové, Kateřiny Geislerové, Hany Havelkové, Zdeňky Imreczeové, Taťány Kovaříkové, Zuzany Kubíčkové, Radky Kubkové, Jakuba Polanky, Natálie Steklové, Hany Stocklassové, Mirky Talavaškové, Zuzany Veselé, Lady Vyvialové.

Své modely ukážou také značky Blažek, Karen Millen, La Perla, Pietro Filipi, S.Oliver  a další.

Prague Fashion Weekend
Tel: 111111
Hradčanské náměstí
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: