Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

Dílna Art-Perform - PRVNÍ LEKCE ZDARMA

Artpark

zpět na výpis akcí
 

Jedinečná příležitost pro děti a teenagery od 12 do 16 let, jak kreativně hledat a rozvíjet vlastní způsoby (sebe)vyjadřování v prostoru.

Datum:08. 02. 23
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: kultura| pro děti|Zábava, Kreativita

Máte doma děti či teenagery ve věku 12–16 let, které zajímá současné umění, chtějí se kreativně rozvíjet a hledají svůj vlastní způsob uměleckého projevu či vyjádření? Přihlaste je na novou Dílnu Art-Perform, kterou připravil Artpark Galerie Rudolfinum. První lekce ve středu 8. února v 15:00 je pro všechny nové zájemce zdarma! Vyzkoušejte si, co vás baví a co je pro vás přirozené. Na Dílně pak tento směr můžete kontinuálně prohlubovat.

Tvorba, kreativita, experiment a hra, performance a současné umění. Všechny tyto pojmy budeme od února do června rozvíjet v nové Dílně Art-Perform. V první hodině zaměříme pozornost na nejrůznější objekty a zábavnou a tvůrčí hrou se dostaneme na kloub jejich vlastnostem. Poznáme tak, co všechno s jejich pomocí můžeme vyjádřit a kolik jejich (často netušených) detailů můžeme ve hře využít. Také založíme mechárium na znamení zahájení společné cesty světem současného umění. Dílna Art-Performance nabízí skrze aktivity a cvičení širokou škálu prostředků a přístupů, kterými se člověk může ve výtvarném a performativním umění vyjadřovat. Pomocí experimentů budeme uvolňovat kreativitu a zvyšovat citlivost ve sbírání podnětů. Díky vzájemné návaznosti jednotlivých bloků se účastníkům postupně utváří plnohodnotná paleta zkušeností.

Podrobnější informace k půlročnímu kurzu Dílna At-Perform včetně obsahu jednotlivých lekcí a  naleznete zde.

Komu je Dílna Art-Perform určena?
Dětem a teenagerům od 12 do 16 let
Jaké je vstupné?
3000 Kč / pololetí (20 lekcí)
Cena nezahrnuje první lekci 8. 2., která je pro všechny nové účastníky zdarma.
Kdy se Dílna koná?
Každou středu od 15:00 do 16:30 v termínu 8. 2. – 21. 6. 2023
Kde se lze zapsat?
V síti GoOut zde

 

Artpark
Tel: +420770149430
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: