Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Ben Cristovao

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Po úspěšné show v O2 areně v roce 2019 se Ben Cristovao se svým týmem rozhodl koncert v tomto unikátním prostoru zopakovat.

Datum:01. 10. 22
Cena:od 890 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Let balonem, levitace, prvky nového cirkusu, vypilovaná taneční show a především perfektní hudební zážitek – to vše bylo možné zažít letos v září na prvním koncertě Bena Cristovao v O2 areně. Skvělá odezva fanoušků a neuvěřitelná atmosféra inspirovala Bena ke koncertu v této hale i v roce 2022.

Půjde o zbrusu novou show, nic se nebude opakovat. Nejen svou výpravou bude opět na velmi vysoké úrovni a v některých aspektech ještě jistě předčí tu letošní. Ben se opět spojí s profesionálním týmem, který kreativně zastřeší režisér Jakub Vedral z agentury Art Prometheus a stage designer Štěpán Kuklík. Chybět nebude Benova kapela, která jej doprovází již několik let. „Letos show předčila očekávání moje a myslím, že i mýho týmu. Měli jsme obavy, nebo spíš respekt, z mnoha věcí. U tak produkčně náročné akce se může hodně pokazit. Všechno ale klaplo parádně, malý komplikace se přešly s úsměvem a největší poklonu posílám i teď dodatečně fanouškům. Byli jste boží! S radostí si tenhle zážitek dám znova!“ Dodává za sebe Ben.

Ben Cristovao je jedním z nejzásadnějších tuzemských interpretů. V roce 2019 vydal EP Kontakt, které obsahuje celkem šest písní – mezi nimi je také skladba Aleiaio, která má na Spotify neuvěřitelných 2 miliony poslechů, na YouTube získal její výpravný klip z Rio de Janeira téměř 5 milionů zhlédnutí. Toto album vydal netradiční formou a společně s ním připravil v týdnu vydání pro fanoušky dvojici koncertů, které pro ně byly zdarma přímo na náměstích daných měst. V příštím roce má před sebou Ben několik dalších ambiciózních plánů.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: