Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

K The Two Brothers Restaurant

Praha 1, Petrská 1136/12, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
K The Two Brothers Restaurant

Indická restaurace v centru Prahy

Telefon:601 576 222
Kategorie: gastro|restaurace

"K" znamená Kapurthala, slavné království indické části Punjabu, jenž se honosí neuvěřitelnou minulostí. Království Kapurthala bylo proslavené svou rafinovaností, přepychem a neobyčejně vytříbeným jídlem, kuchyní a servisem.

Král, Maharadža Jagatjit Singh cestoval po celé Evropě od Paříže do Monaka, Nice, Římu, Madridu a Prahy. Na jeho cestách ho doprovázeli šéfkuchaři, kuchaři a pomocníci. Naše restaurace vychází z této doby, která v sobě snoubila oslavu života, kultury, luxusu, otevřené mysli, pohostinnosti a štěstí, jež nesměly nikdy chybět.

Jsme dva bratři, kteří založili restauraci K a navrhli její dekor v duchu toho, jak mohlo království Kaparthula, místo odpočinku pro Evropany, vypadat. Prostředí, hudba a módní interiér restaurace K jí propůjčují moderní nádech.

Otevírací doba
Pondělí - pátek : 11:00 až 22:00
Sobota : 12:00 až 22:00
Neděle : 17:00 až 22:00

Petrská 1136/12
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: