Nové letní pop-up bistro šéfkuchařky Kamu ve Vile Kajetánka, kde vás čeká exploze chutí a vynikající jídla s twistem z celého světa.
Nové letní pop-up bistro šéfkuchařky Kamu ve Vile Kajetánka, kde vás čeká exploze chutí, originální kombinace a vynikající jídla s twistem z celého světa.
Proč navštívit Bistro Kája?
-jídlo od známé šéfkuchařky Kamu
-lokální, farmářské suroviny
-venkovní grilování a uzené chutě
-letní drinky a koktejly od barmana Tomáše Kubíčka
-dezerty od Anny Marvanové – cukrářky roku
-ideální místo na piknik, brunch i večerní sešlost s přáteli v parku u rybníka
-stylové posezení, odpočinková zóna a atmosféra, kterou jinde nenajdete
Zažijte chutě, které neznají hranice
V bistru Kája vás čeká zážitek, který česká gastro scéna ještě nezažila. Pod taktovkou šéfkuchařky Kamu zde ochutnáte českou klasiku v neotřelých kombinacích s chutěmi Asie, Mexika a Latinské Ameriky.
Co třeba burger z českého hovězího masa, s korejským kimchi, glazé z českých třešní a slivovice v domácí japonské mléčné bulce? A protože žádný zážitek není kompletní bez sladké tečky nebo osvěžujícího drinku, těšte se na dezerty od šéfcukrářky Anny Marvanové, čepované pivo a letní koktejly od renomovaného barmana Tomáše Kubíčka.
Gril v hlavní roli: burgery, steaky a další dobroty
Středobodem konceptu bistra jsou tradiční grilovaná jídla na uhlících. Nebude nouze o šťavnaté steaky a vylepšené klasiky, plné kouřových a uzených chutí. Češi je milují – a právě proto mají grilované dobroty v bistru Kája své pevné místo na jídelníčku.
Praha, 16900
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.






