Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Lumina Park Praha

Praha 6, Nad lávkou 847, 16000

zpět na výpis
Tip
Lumina Park Praha

Nechte se okouzlit jedinečnou atmosférou světelného parku a vyzkoušejte si všechny aktivity a hrací prvky pro děti i dospělé.

Telefon:+420 296 249 161
Kategorie: zábava|zábava - ostatnílifestyle|pro děti|Hry, Kreativita

Interaktivní procházka milionem světýlek & Zážitky pro celou rodinu

Uprostřed Tajemných zahrad na vás čekají čtyři unikátní zóny. Zóna her vám umožní vstoupit do interaktivního světa a vyzkoušet si kultovní hry. Zahrada hudby vám navodí jedinečnou atmosféru díky instalacím, na které si můžete i sami zahrát nádherné melodie.

Pak vás uchvátí umělecká díla - jak ta vytvořená speciálně Lumina Park, ale i proslulá světová klasika. A na konci cesty můžete prověřit svoji odvahu v Zahradě strachu. Ale nebojte, v Lumina Parku vládnou dobří duchové. 

Cestou si můžete zahrát také online kvíz, po jehož splnění na vás čeká dáreček. 

Procházka Lumina Parkem měří cca 1,5 km a je vhodná i pro kočárky. Park lze navštívit do 25. 2. 2024 vždy ve večerních hodinách. Dopravit se lze MHD nebo autem a pohodlně zaparkovat přímo před parkem, kde se nachází velké parkoviště (zdarma).

Přijďte si užít magickou procházku milionem světýlek v Lumina Parku!

Nad lávkou 847
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: