Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Maso v bullce

Praha 4, Vlastislavova 96/2, 14000

zpět na výpis
Tip
 
Maso v bullce

Nová burgrárna v Nuslích.

Telefon:728 296 298
Kategorie: gastro|restaurace

O NÁS
Jsem nadšenec do gastronomie, který si plní svůj sen. Vždy jsem chtěl vařit pro radost ostatním a našel jsem se v BURGRECH. Začátky byly opravdu těžké. Začínal jsem s kolegou a měli jsme svůj vlastní Foodtruck, s kterým jsme stáli na Nuselské ulici a po víkendech objížděli akce jak po Praze tak i po celé ČR. Nastala zima a hlavní sezóna byla za námi. Bohužel jsme se tímto nedokázali uživit oba dva a tak si kolega našel práci jinde a já dal pracoval na tom svém snu. V zimě mě oslovili kluci z Pyrát baru v Nuslích, jestli se k nim nechci přesunout a trávit zimu v příjemnějších podmínkách. Vlastně jsem tam zůstal do teď a momentálně díky jejich pomoci rekonstruuju prostory pro mou budoucí restauraci MASO V BULLCE. 

Zaměřuji se na kvalitní a čerstvé suroviny. Hovězí maso odebírám z vyhlášeného řeznictví, housky si nechávám péct od těch nejzkušenějších a zeleninu vybírám každý den čerstvou. Snažím se, aby Vaše chuťové buňky byly potěšené na maximum!

Vlastislavova 96/2
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: