Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fitness Victory Nusle

Praha 4, Křesomyslova 17D, 14000

zpět na výpis
Tip
Fitness Victory Nusle

Fitness pro všechny, co chtějí mít cvičení rádi.

Telefon:775 693 574
Kategorie: sport|fitness

Naše vlajkové Fitness Victory v Nuslích disponuje prostorem o rozloze téměř 600 m2, který je vybaven nejvyšší sérií posilovacích strojů značky Panatta a rozsáhlou kardio zónou se stroji značky SportsArt. Oba výrobci zaručují tu nejvyšší efektivitu a bezpečnost tréninku díky tradici a neustálé inovaci v oblasti fitness a ergonomie.

Díky jedinečné kombinaci kardio zóny a kladkových strojů se specialitami z řady určené silovým sportovcům si ve Fitness Victory přijde na své skutečně každý.

Náš moderně vybavený funkční sál pro skupinové lekce slouží nejen na kruhové a zdravotní tréninky, ale je využíván i pro tréninky dětského Juda nebo školení a vzdělávání trenérů i instruktorů. Přijďte Fitness Victory vyzkoušet na vlastní kůži, ať už je Váš cíl jakýkoliv. U nás se připravíte do plavek, na maraton i na život.

 Bezproblémové parkování je přímo před fitness.

Křesomyslova 17D
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: