Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Železná Koule CZ

Praha 1, Opatovická 160/18, 110 00

zpět na výpis
 
Železná Koule CZ
Telefon:777 767 654
Kategorie: sport|fitness

Hardstyle kettlebell trénink, semináře, praktické tipy a informace

 

Mise:

Silným se člověk nerodí, ale stává.

Z tohoto důvodu se neomezujeme pouze na prodej kettlebellů, ale naším hlavním cílem je ukázat lidem, jak s nimi správně zacházet. Za tímto účelem pořádáme pravidelné tréninky, soukromé lekce nebo tematické semináře.

 

Popis - Železná koule CZ:

Přední český zdroj informací o cvičení s činkami kettlebell dle formátu systému StrongFirst, jejímž zakladatelem je bývalý instruktor fyzické přípravy ruských speciálních jednotek Specnaz.

 

Obecné informace

Kettlebell je litinová činka ve tvaru dělové koule se zaobleným madlem s dlouholetou tradicí, jež sahá až do carského Ruska v 18. století. Moderní kettlebell revoluci odstartoval Pavel Tsatsouline knihou Russian Kettlebell Challenge (DragonDoor Publications, 2001), jež dala nedlouho poté za vznik organizaci RKC, která je v současnosti nejdynamičtějším a nejucelenějším systémem edukace a metodiky na poli tréninku s kettlebellem.

Učíme systém tréninku s kettlebelly dle formátu Hardstyle Kettlebell.

Silnější. Štíhlejší. Lepší. Navždy!

- Budujte sílu a flexibilitu

- Získejte nepřekonatelný kardiovaskulární systém ve velmi krátkém čase

- Shoďte přebytečná kila, zeštíhlete a zpevněte postavu bez nutnosti aerobního cvičení

- Trénujte k prevenci a léčbě zranění zad, kolen a ramen

- Cvičte kdykoli a kdekoli

Cvičení s kettlebellem rozvíjí sílu, vytrvalost a flexibilitu najednou, navíc rychleji než kterákoli jiná tréninková metoda. Jakmile jednou se cvičením začnete, kettlebell Vás donutí přehodnotit výši Vaší maximální tepové frekvence.

Kettlebell má reputaci nástroje, jenž zesiluje záda jako nic jiného na světě. Klíčem je balistická povaha kettlebell cviků – komplexní cviky, při kterých jste vždy na nohou jsou perfektním protilékem dnešního sedavého způsobu života.

Zapomeňte na izolované cviky, esem v rukávu cvičení s kettlebellem jsou komplexní a přirozené pohyby, při kterých pracuje celé tělo.

Nastal čas, abyste jednou pro vždy přestali trápit svá těla na komplikovaných fitness strojích – kettlebell je jednoduchý nástroj, jenž Vás pomocí několika málo základních cviků (swing, turecký vztyk, goblet dřep a jejich variace) bude udržovat štíhlé, silné a zdravé po zbytek Vašeho života!

Opatovická 160/18
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: