Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Beach Braník

Praha 4, Za Mlýnem, 147 00

zpět na výpis
 
Beach Braník

Sporotvní areál nabízející beachvolejbalové kurty.

Telefon:244 463 478
Kategorie: sport|míčové sporty

Tělovýchovná jednota ABC Braník má dlouholetou tradici navazující na sokolskou éru počínaje rokem 1922, beachvolejbalový oddíl patří k těm nejmladším, ale také nejaktivnějším. Na přelomu roku 2008/2009 prošel beachvolejbalový areál kompletní rekonstrukcí kurtů i zázemí, a věříme, že k plné spokojenosti nás všech, zejména však vás - našich návštěvníků. 

Našim klientům nabízíme během zimní sezóny dva kryté kurty na beachvolejbal. Dispozice haly a kurtů nabízí možnost uspořádání turnaje v beachfotbalu, beachtenisu, apod. Na recepci si můžete zapůjčit veškeré vybavení k výše uvedeným sportům.

Od léta roku 2010 máme k dispozici další 2 kurty, celkem tedy areál nabízí během letní sezóny 4 beachové kurty.

Pro klienty sportovního areálu jsme připravili kvalitní zázemí moderních šaten, sprch, bezplatného parkování v rámci areálu a také příjemné posezení s pestrým občerstvením.

Nabízíme také možnost zakoupení základního sportovního vybavení – míče, termo ponožky, šortky, trička

Pro rozšíření naší nabídky zajišťujeme organizaci sportovních turnajů, firemních akcí, společenských večírků, vánočních večírků. Rádi pro vás připravíme program dle Vašich požadavků a přání, včetně kompletního občerstvení.

Otevírací doba: 8-22h.

Za Mlýnem
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: