Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Erpet Golf Centrum

Praha 5, Strakonická 2860/4, 150 00

zpět na výpis
Tip
   
Erpet Golf Centrum

Erpet Golf Centrum je společensko-sportovní areál a již 20 let je přístavem nejen milovníků golfu, ale i dobrého jídla, relaxace a zábavy.

Telefon:296 373 111
Kategorie: sport|golf a minigolf, squash, tenis, badmintongastro|restaurace

Areál nabízí jak vnitřní, tak venkovní prostory ke sportu a dalším společenským aktivitám. Lokace v blízkosti centra Prahy (výborná dostupnost pražské integrované dopravy) s možností hlídaného nonstop parkoviště a unikátní kombinace konferenčních a sportovních prostor přímo nahrává netradičnímu řešení společenských akcí. Catering pro všechny akce zajišťuje profesionální gastronomický tým z restaurace Erpet Golf Centra. Areál také nabízí kurty pro raketové sporty, tenis, badminton, squash, stolní tenis. V letním období je pro návštěvníky připraven bazén s dětským brouzdalištěm, terasa a pool bar. Pořádáme sportovní turnaje, narozeninové oslavy, dětské akce, příměstské tábory a mnoho dalšího. Erpet Golf Centrum spolupracuje s Golf Club Erpet Praha, jedním z nejuznávanějších golfových klubů.

Strakonická 2860/4
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: