Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Yoga Movement Prague

Praha 5, Na Zatlance 8, 150 00

zpět na výpis
 
Yoga Movement Prague

Studio inspirované boutiqovými studii v Jihovýchodní Asii.

Kategorie: sport|relaxace, jóga

YOGA MOVEMENT jsme vytvořili pro všechny, kteří hledají prostor pro svou jógovou praxi, ať už s ní začínají nebo ji chtějí posunout dál.
Chtěli jsme vytvořit prostor, ve kterém se budete cítit skvěle nejen díky józe. Proto u nás najdete pohodlnou lounge zónu, vždy teplý bylinkový čaj nebo čistou vodu, eco jógamatky, které nekloužou ani při dynamické lekci a prostorné zázemí v šatnách.
A protože jóga je pro všechny, opravdu pro všechny, v rozvrhu najdete lekce klidné, dynamické i restorativní. Lekce zaměřené na detail v pozici nebo plynulé sekvence.
Každou lekci jsme pojmenovali, a to proto, že každý lektor má totiž vlastní styl učení, jiné pozadí svého jógového vzdělání a osobní přístup. Proto jsme dali každé lekci jméno, která odráží styl a individualitu lektora. I přestože v rozvrhu najdete netradiční názvy, všechny lekce navazují na tradiční jógovou filosofii a následují tradice Hatha a Vinyasa jógy.

Na Zatlance 8
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: