Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Krav Maga Global CZ

Praha 4, Na Pankráci 32, 147 00

zpět na výpis
 
Krav Maga Global CZ

Krav Maga Global je největší a nejprofesionálnější organizace zabývající se systémem Krav Maga na světě. Sebeobranný systém pro všechny.

Telefon:777 552 664
Kategorie: sport|bojové sporty, ostatní

Krav Maga Global ČR je organizace s více než desetiletou praxí v oblasti osobní bezpečnosti a primární prevence. V rámci České republiky nabízí kurzy a semináře pro širokou veřejnost, ozbrojené složky, státní a soukromý sektor. Mimo těchto aktivit také realizuje řadu charitativních a osvětových projektů, které se věnují zvyšování úrovně bezpečnosti u nejohroženějších skupin obyvatel, tedy zejména u dětí, žen a seniorů (např. projekt Bezpečí pro seniory (www.bezpeciproseniory.cz) a Nenechte si ubližovat (www.nenechtesiublizovat.cz). V České republice se neoficiálně s Krav Maga začalo již v roce 2003. Avšak trvalo dalších pět let, než se prvním instruktorům podařilo úspěšně absolvovat instruktorský kurz a následně otevřít českou pobočku. Nyní je u nás přes šedesát oficiálních míst, kde se Krav Maga trénuje. Mimo pravidelných kurzů se po celé republice pořádají pravidelné semináře a to jak pro tuzemské bezpečnostní sbory, tak pro širokou veřejnost. Prezidentem české sekce KMG byl Eyalem Yanilovem jmenován Jakub Otipka, který je zároveň předsedou spolku Krav Maga, které zaštiťuje rozvoj a výuku systému v České republice. Členové spolku Krav Maga spolupracují na profesionální úrovni s mnoha vládními, soukromými i neziskovými organizacemi (např. Útvar pro odhalování organizovaného zločinu, Útvar rychlého nasazení, Útvar pro ochranu ústavních činitelů, Celní správa ČR, Vojenská Policie, jednotlivé Městské policie; z civilního sektoru např. pro RedBull, záchranné služby a mnoho dalších). Jejich zaměstnancům a klientům poskytují profesionální pomoc, učí je, jak předcházet útokům, jak správně reagovat na určité konfliktní situace a hlavně – jak se efektivně případnému napadení ubránit.

Na Pankráci 32
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: