Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kolo pro život

Praha 1, Na Florenci 1332/23, 11000

zpět na výpis
 
Kolo pro život

Cyklistický seriál pro závodníky, pohodáře i rodiny

Telefon:+420 721 719 537
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Kolo pro život se od roku 2000 stalo největším a nejpopulárnějším seriálem bikerů u nás. Je akcí pro všechny výkonnostní kategorie, včetně malých dětí a starších ročníků, a dokonce i pro ty, kteří se rozhodnou dělat cyklistům doprovod!

Každý rok vyrazí na naše trasy 27 000 cyklistů, z toho 8 000 dětí. To je nejlepší důkaz, že si závody „pro život“ vedle polykačů kilometrů, kteří soupeří o umístění na stupních, užijí i úplně normální jezdci v rámci příjemné vyjížďky po boku přátel a celých rodin.



Navíc naše akce nejsou jen o cyklistice. Jedná se o víkendové dny s bohatým programem pro rodiče a děti, posezení s kamarády a skvěle strávený den v přírodě. A díky celé řadě našich významných partnerů, nabízí v Česku ojedinělý systém služeb a kompletní zázemí, které nejvíc ze všeho připomíná zabezpečení profesionálních závodů.

Abychom nezapomněli: Na závodech „Kápéžetka“ můžete potkat opravdové sportovní hvězdy. Už jste startovali po boku olympijského vítěze Jardy Kulhavého? Víte, že záštitu nad závody převzal fotbalový gólman Petr Čech a často s námi jede i veslař Ondřej Synek?

Pořád nemáte dost informací? Pak sledujte naše sociální sítě nebo se propojte na hashtagy #kolopro a #kpz.

Na Florenci 1332/23
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: