Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Extreme-Archery - adrenalinová lukostřelba v centru ...

Praha 4, Bělehradská 7/13, 14000

zpět na výpis
Tip
 
Extreme-Archery - adrenalinová lukostřelba v centru Prahy

Jako první v ČR přinášíme moderní pojetí lukostřelby s certifikovanými molitanovými hroty. A to vše v exkluzivním prostoru přímo v centru Prahy.

Telefon:777 575 580
Kategorie: sport|adrenalin sporty

Extreme-Archery jako první v ČR nabízí unikátní pojetí týmových her a soubojů, a to se speciálně upravenými luky od prvotřídního českého výrobce. Klasické šípy jsou v zájmu bezpečnosti nahrazeny speciální sérií s umělohmotným tělem a gumovým či molitanovým hrotem, díky čemuž splňují náročné bezpečnostní požadavky, takže se nemusíte stejně tak jako u airsoftu, paintballu, reballu, či lasergame vůbec ničeho obávat.

Bezpečnostní požadavky zajišťuje přední německý výrobce, jenž se řadí mezi nejlepší firmy na světě zabývající se LARP šípy. V ceně jsou započítané veškoré náklady spojené s hrou. Ochranné pomůcky, včetně nemlžící se termální masky, chrániče zápěstí, ochranné vesty S.W.A.T. a neomezená munice v podobě šípů.
 

Kde se aréna nachází:

Aréna se nachází přímo v centru Prahy, na náměstí Bratří Synků ve Fun Areně, unikátního historického objektu v areálu starého Nuselského pivovaru. Areál je vybaven novým moderním zázemím, včetně projektoru, audio vybavení, sprch, toalet, dvou barů, sportovního a především na míru postavenému hřišti pouze pro Extreme-Archery. Doporučený počet účastníků je 6 a více osob.

Pro firmy:

Areál fun arény je ideálním místem, kde strávit sportovní den s přáteli, ale zároveň  také atraktivní prostor pro uspořádání firemních teambuildingů, soukromých oslav narozenin. V nápadech se meze nekladou a tým z Extreme-Archery ve FunAreně dokáže zrealizovat vše dle vašich přání.

Bělehradská 7/13
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: