Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
července

Zátopkův zlatý týden

Centrum sportu Ministerstva vnitra

zpět na výpis akcí
 

Zlatá desítka Emila Zátopka

Datum:20. 07. 12
Čas:17:45 - 20:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Zátopkův zlatý týden je série běžeckých závodů, které oslavují tři zlaté medaile, jež Emil Zátopek vyhrál na Letních olympijských hrách 1952 v Helsinkách v běhu na 5 km, 10 km a v maratonském závodě. Tyto běhy se konají každý rok v jiném městě České republiky, ale pokaždé ve stejných datech, které připomínají dny olympijského triumfu Emila Zátopka.  Letošní ročník je výjimečný právě tím, že od Zátopkova vítězství uplynulo 60 let, a v den, kdy se poběží maratonský závod, budou také slavnostně zahájeny Letní olympijské hry 2012 v Londýně. Pro oslavu této mimořádné události se bude tento rok Zátopkův zlatý týden konat v Praze a samotný maratonský závod bude hlavní událostí.

ZLATÁ DESÍTKA EMILA ZÁTOPKA – PÁTEK 20. ČERVENCE 2012

Místo: Běžecká dráha stadionu v areálu Centra sportu MV, park Stromovka

Start závodu v 17:45 hodin

Centrum sportu Minis...
Tel: 776842160
Za Císařským mlýnem 1063
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: