Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Prague Beach Polo Masters 2023

Chuchle Arena Praha

zpět na výpis akcí
 

S potěšením Vám představujeme druhý ročník ​prestižního mezinárodního turnaje koňského póla PRAGUE BEACH POLO MASTERS 2023.

Začátek:10. 08. 23
Konec:13. 08. 23
Cena:od Zdarma
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: sport|ostatní

S potěšením Vám představujeme druhý ročník ​prestižního mezinárodního turnaje koňského póla PRAGUE BEACH POLO MASTERS 2023. Jedná se o zcela unikátní turnaj koňského pola v exkluzivním prostředí pražské Chuchle Areny v termínu od 10. do 12. srpna 2023, která poskytuje ty nejlepší podmínky v Česku pro hru, koně, hráče i diváky. Turnaj bude doprovázen čtyřdenním výstavním festivalem PRAGUE POLO FEST – v termínu od 10. do 13. srpna 2023.

Prožijte spolu s námi nezapomenutelnou atmosféru tohoto královského sportu, exkluzivní prostředí, krásu jihoamerických pólo koní, bojovného zápalu čtyř mezinárodních týmů a přátelského ducha hráčů. Využijete tak možnost ojedinělého zážitku i nových setkání.

 

Využijte možnost prezentace vašich produktů nebo služeb divákům v uvolněné atmosféře našeho sportovního svátku a oslovte tak potenciální zákazníky z vyšších příjmových skupin, tradičně spojené se sportem koňského póla.

 

PRAGUE BEACH POLO MA...
Tel: 734 150 843
Radotínská 69/34
Praha 5, 159 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: