Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La Cravatta

Praha, Braunerova 5, 18000

zpět na výpis
 
La Cravatta

La Cravatta – kouzelné divadlo a plno zábavy pro děti. Skvělé místo pro celou rodinu v srdci Libně.

Telefon:604 857 858
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

Kavárna – divadélko – prosecco bar. Pohodové posezení s dětským koutkem, pravidelné programy pro děti.

Naše přání je, abyste si to u nás užli a stejně jako vaše děti se těšili na každou další návštěvu!

La Cravatta provozuje populární dětský kouzelník Pan Kravata, který již téměř dvě dekády baví děti při svých vystoupeních. (www.pankravata.cz) Pro dospělé vystupuje ještě déle pod pseudonimem Ray Salman (www.raysalman.com).

Na pódiu kavárny se konají zábavná představení pro celou rodinu. Ve večerních hodinách příležitostně i představení pro dospělé.

Děti si u nás mohou pochutnat na oblíbených dobrotách, máme také široký sortiment teplých nápojů a džusů. Pro dospělé máme exkluzivní nabídku Prosecca z Valdobbiadene a kromě stadnadrdní kávové nabídky i speciální vietnamskou kávu.

Podnik je ideální na pořádání soukromých párty pro děti i dospělé. Široké možnosti variability prostor, programu i občerstvení a cateringu.

Braunerova 5
Praha, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: