Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Praha hravě

Praha, ,

zpět na výpis
 
Praha hravě

Prahu prožijete všemi smysly. Budeme soutěžit, dovídat se, malovat, běhat a třeba i zpívat…

Telefon:731 802 799
Kategorie: pro děti|Sport, Příroda

Proč Praha hravě

Jsme taky rodiče a chceme dělat, co nás baví. Jsme vnímaví, máme spoustu dětí kolem sebe a víme, že každého je třeba zaujmout jinak. Snažíme se, aby v těch malých hlavičkách či startujících „epických“ turbo mozkovnách taky něco uvízlo…
A navíc máme rádi Prahu. Současnou. S propojením do historie. Ale koho by bavily letopočty a jména architektů! Praha se musí prostě prožít!

Naše vycházky

Prahu prožijete všemi smysly. A zabrousíme i do jiných témat! Budeme soutěžit, dovídat se, malovat, běhat a třeba i zpívat… Vycházky jsou koncipovány tak, aby si v nich každý našel něco pro jeho věk.

Pro koho

Pro rodiny se školními dětmi, ale zapojíme i předškolní….či jakékoli rodinné kombinace. Pokud jsou kluci na sport a maminky na kulturu, tak budete stejný tým jako tým tatínka s ratolestmi, co přijdou, protože maminka odpočívá… Anebo se dostaví maminka, protože tatínek kope do balónu jako každé nedělní odpoledne. Jako benefit … i rodiče to bude bavit a zajímat!
Přivítáme i dospělé/ho bez dětí, ovšem bez ambice soutěžit.


Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: